Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

Nový motor Performance Line CX Race

Motor Performance Line CX Race bol vyvinutý tak, aby vyhrával preteky. Áno aj elektrobicykle si už našli miesto v pretekoch MTB a práve pre tento bosch-ebike-mtb-cxrace-2023-3-múčel bol vyvinutý Bosch motor s označením Race. Pohonná jednotka vyniká na najstrmších, technicky najnáročnejších trasách do kopca a zjazdu, ako aj na dlhých úsekoch vo vysokej nadmorskej výške. V spojení s exkluzívnym režimom Race umožňuje nával sily zo zákrut a najrýchlejšiu možnú akceleráciu a rýchlosť jazdy. Performance Line CX Race Limited Edition je ideálnou voľbou pre profesionálnych eMTB a ambicióznych rekreačných športovcov.

Režim Race, ktorý je špeciálne vyvinutý pre preteky eMTB pomáha ebikerom zrýchliť rýchlejšie a dosiahnuť maximálnu rýchlosť vďaka jeho výkonnej podpore, čo ušetrí cenné sekundy pri úsilí o osobné rekordy. Režim race pomôže ľahko prekonať veľké kamene a vyčnievajúce korene stromov. Režim bol vyvinutý v na základe skúsenosti a znalosti úspešných športovcov v eBike. bosch-ebike-mtb-cxrace-2023-1-m

Limitovaná edícia Performance Line CX Race disponuje krútiacim momentom až 85 Nm a poskytuje rýchlu akceleráciu pri rozjazde z miesta v náročných úsekoch a ostrých stúpajúcich zákrutách. Dokonca aj pri vysokých kadenciách nad 120 otáčok za minútu poskytuje vysoký výkon a silnú podporu.

Ďalšou výhodou je ľahká a kompaktná konštrukcia. Performance Line CX Race Limited Edition váži iba 2,75 kg. Ide o najľahší motor zo všetkých pohonných jednotiek BOSCH. 

Nezabudlo sa ani na dizajn. Nový Performance Line CX Race Limited Edition je vyhotovený v grafitovej sivej farbe. Logo a farby sa odlišujú od ostatných motorov. Elegantný dizajn a špeciálna povrchová úprava zdôrazňujú športovosť, obratnosť a odolnosť pohonnej jednotky.

bosch-ebike-mtb-cxrace-2023-4-m
Nezabudlo sa ani na extrémne úseky, kde je naozaj ťažké ustáť v pedáloch a kde je potrebné zosadnúť z ebicykla. Funkcia inteligentnej asistencie pri chôdzi v kopci zabraňuje prevráteniu vášho eBike na extrémnych svahoch a neprejazdných úsekoch. Hill Hold sa dá použiť cielenejšie v obzvlášť úzkych a strmých zákrutách, čím sa ovláda pohyb eMTB.

 

Nové motory Performance Line CX Race Limited Edition sa budú montovať len na vybrané značky bicyklov a aj to len na TOP modely. Takže ak zvažujete kúpu nového elektrobicykla s týmto motorom, bude potrebné siahnuť hlbšie do peňaženky. Špecialistom na elektrobicykle s pohonom BOSH je nemecká značka CUBE, ktorá montuje na svoje elektrobicykle výhradne motory BOSCH.