Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

Ako na použitie BOSCH Kiox 300 a LED Remote

Ponúkame praktický video návod na spustenie a ovládanie displeja Kiox 300 a jeho nastavenie od jasu cez prepínanie medzi režimami, zapnutie - vypnutie svetiel, prípadné aktivovanie Walk asistenta, aby nebolo potrebné elektrobicykel tlačiť do kopca. Rovnako sa dozviete ako prepínať medzi jednotlivými obrazovkami displeja a druhou úrovňou informácii.

Inteligentný systém vám ukáže nie len stav batérie, ale aj dojazd na jednotlivých módoch asistencie.

bateria-a-dojazd-1

Veľmi dobrou pomôckou je ukazovateľ sily a kadencie, čo je ukazovateľ, ktorý vám hovorí, či máte zvýšiť kadenciu pedálovania, aby vám motor poskytol dostatočný krútiaci moment - asistenciu pri zvolenom móde podpory.

kadencia-2

Pokiaľ má vnútorná batéria LED Remote nízku úroveň nabitia, jednoducho ho nabijete cez diagnostické pripojenie pomocou káblu USB  typu C.

nabijanie-LED-remote

Po napojení nabíjacieho kábla nabíjačky bicykla, Kiox 300 a LED Remote ukazujú priebeh nabíjania akumulátora vášho elektrobicykla a stav nabitia.

nabijanie

Nainštalujte si do svojho chytrého smart telefónu aplikáciu pre komunikáciu s novým elektrobicyklom "eBike Flow" a vytvorte si svoj osobný účet. Spojenie so systémom elektrobicykle prebieha pomocou bezdrôtového spojenia Bluetooth.

ebike-flow

Aplikácia eBike Flow sa dokáže spojiť iba s elektrobicyklami s novým chytrým systémom smart od spoločnosti BOSCH. Nie je možné pripojiť staršie systémy.