Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

TOPEAK produkty

Topeak-inovacie-new

LEGENDA INOVÁTORSTVA TOPEAK

Značka Topeak je známa svojimi inovatívnymi kúskami nie len po dizajnovej stránke, ale aj po technickej. Rozhodne je vidieť, že cyklistikou žije, lebo náradia a doplnky sú naozaj premyslené a technicky veľmi dobre spracované. Pre novú sezónu prišiel Topeak s novými podlahovými pumpami, súpravami kompaktného náradia, tromi hustilkami CO2/náradia špeciálne navrhnutými pre opravu bezdušových pneumatík. Pribudli aj nové tašky, košíky na fľaše ako aj blatníky na horskécestné bicykle. Už viac ako 31 rokov Topeak vytvára to najlepšie príslušenstvo a je lídrom na trhu.

topeak-ponuka 

Vzrušenie z jazdy, či už z dlhej výpravnej cesty alebo krátkeho výletu po meste, je to, z čoho čerpá inšpiráciu pri vytváraní nových produktov pre každého cyklistu. Od začínajúcich jazdcov až po profesionálnych športovcov, dizajnérske a inžinierske tímy Topeak vytvárajú jedinečné a šikovné riešenia, vďaka ktorým budete jazdiť a vytvárať vzrušujúce spomienky každý deň... Pripravte sa na jazdu a vyraz. 

Team_2023

Analógový viacúčelový tlakomer Topeak SHUTTLE GAUGE G2 s malými rozmermi, s možnosťou pripojenia aj na koncovku štandardnej hustilky a používania počas hustenia. Vhodná pomôcka nielen pre meranie tlaku v bicyklových pláštoch, ale aj vo vidliciach, tlmičoch, prípadne v motocyklových a automobilových pneumatikách.

air-booster-g2