Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

Automatické radenie na bicykli

tech-logo-cues-di2

 

SHIMANO CUES Di2technologies-cues-di2-m

Úplne nové SHIMANO CUES Di2 inšpiruje k aktívnejšiemu a športovejšiemu životnému štýlu a zároveň znižuje stres pri dochádzaní, aby ste sa mohli sústrediť na cestu – a jazdu. Vychutnajte si inteligentnú novú generáciu technológií AUTO SHIFT a FREE SHIFT s CUES Di2 a bicyklami so zadnou prehadzovačkou - pre plne automatický zážitok z radenia a jedinečnú schopnosť radiť prevodové stupne bez pedálovania. Nová technológia od SHIMANO - ADAPTIVE SHIFT POINTS personalizuje zážitok z radenia neustálym učením sa z preferencií a štýlov jazdy jazdcov. SHIMANO CUES Di2 je určený iba pre elektrobicykle SHIMANO STEPS a je k dispozícii pre 10-rýchlostné aj 11-rýchlostné konfigurácie Di2 pre rôzne mestské, nákladné a lifestylové e-bicykle.

 

technologies-cues-di2-auto-shift-mAUTOMATICKÉ RADENIE S MANUÁLNYM PREPÍNANÍM

Vychutnajte si slobodu pohybu v meste a istotu, že budete vždy v správnom prevodovom stupni s novou technológiou AUTO SHIFT, ktorá intuitívne a automaticky radí rýchlostné stupne za vás. Vďaka hladkému a presnému radeniu sa prevodovka AUTO SHIFT zbavuje jazdy nesprávneho prevodového stupňa, takže sa môžete sústrediť na cestu pred vami. Už sa nemusíte obávať, že budete mať nesprávny prevodový stupeň pri rozjazde, zrýchľovaní, zdolávaní kopcov alebo mostov alebo brázdení ulíc. Automatické radenie  vyrieši tieto veci za vás.

 

VOĽNÉ RADENIE FREE SHIFTtechnologies-cues-di2-free-shift-m

Nová technológia FREE SHIFT, ktorá je vždy pripravená na neočakávané udalosti, vám umožňuje kedykoľvek rýchlo preradiť, dokonca aj počas jazdy. Ponorte sa do zákrut s istotou s vedomím, že môžete radiť a vyjsť zo zákruty s perfektným prevodovým stupňom. Alebo zaraďte ľahší prevodový stupeň pri voľnobehu na semafore, aby ste boli pripravení zrýchliť hneď, ako sa svetlo rozsvieti na zeleno. FREE SHIFT umožňuje radiť rýchlostné stupne za chodu, keď je v režime AUTO SHIFT alebo v manuálnom režime, kedykoľvek je to potrebné a bez obmedzenia.