Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

Aký dojazd bude mať môj nový elektrobicykel s pohonom BOSCH?

Pri výbere nového elektrobicykla je jednou z najdôležitejších otázok, aký dojazd bude mať bicykel na jedno nabitie. Aby ste si mohli lepšie predstaviť, ako dlho sa budete môcť na svojom novom elektrobicykli pohybovať bez potreby dobíjania, vytvorili v BOSCH pre vás unikátny počítačový simulátor. Tento nástroj vám umožní získaťsimulator-bosch-1 predstavu o dojazde vášho elektrobicykla na základe viacerých faktorov, ktoré môžete sami zadávať.

Simulátor spracováva údaje, ako sú vaša telesná hmotnosť, hmotnosť batožiny, typ motora bicykla, kapacita batérie, typ bicykla a typ pneumatík. Okrem toho môžete špecifikovať, v akom teréne a na akom povrchu sa budete najčastejšie pohybovať, či už ide o roviny, mierny sklon, kopce alebo hory, a či budete jazdiť po asfalte, štrku, šotoline alebo lesných cestičkách.

simulator-bosch-2

 

Simulátor zohľadňuje aj vietor a poveternostné podmienky, ako aj časté štarty z miesta, ktoré sú typické pre mestskej prevádzku. Týmto spôsobom sa snažíme čo najpresnejšie priblížiť k reálnym podmienkam, v ktorých budete váš elektrobicykel používať.

Veríme, že tento nástroj vám poskytne cenné informácie a pomôže vám lepšie sa rozhodnúť pri výbere nového elektrobicykla s pohonom BOSCH. Využite našu pokročilú technológiu a zistite, čo môžete od svojho budúceho elektrobicykla očakávať, ešte predtým, ako urobíte svoju konečnú voľbu.

 

Na tomto odkaze si môžete všetko nasimulovať a vyskúšať. 

simulator-bosch-tlacidlo