Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

Nový motor BOSCH Performance SX Smart System

Bosch predstavil svoj prvý ľahký motor pre elektrobicykle, Performance Line SX, ktorý ponúka výkon 600 W a krútiaci moment 55 Nm pri hmotnosti len 2 kg. Spolu s týmto motorom uviedli na trh aj novú batériu CompactTube 400 s kapacitou 400 Wh a hmotnosťou 2 kg, a prídavný akumulátor PowerMore 250, ktorý zvyšuje celkovú kapacitu batérie o 250 Wh. Táto kombinácia umožňuje dlhšie výjazdy s vyšším výkonom a dojazdom.motor-bosch-performance-sx-m

 

Motor je možné prispôsobiť terénu a individuálnym potrebám jazdca prostredníctvom aplikácie eBike Flow, ktorá umožňuje meniť nastavenia podpory, dynamiky, maximálneho krútiaceho momentu a rýchlosti podpory. Sú k dispozícii štyri režimy jazdy - Eco, Tour, eMTB a Turbo, pričom každý z nich ponúka rozdielne úrovne podpory a dynamiky. Motor sa vyznačuje prirodzeným a predvídateľným správaním, čo zlepšuje celkový zážitok z jazdy.

 

Výnimočnou vlastnosťou motora je funkcia Extended Boost, ktorá je dostupná v móde eMTB a umožňuje ľahšie prekonávanie technických úsekov s krátkodobým zvýšením podpory pri ľahkom pohupnutí sa na pedáloch.

performance-sx-bike 

Motor Bosch Performance Line SX prináša vysoký výkon a umožňuje dosiahnuť výškové metre nad 1 000 na jedno nabitie, pričom s prídavným akumulátorom PowerMore 250 je možné dosiahnuť viac ako 1 500 výškových metrov. Výrobca deklaruje tichší chod oproti predchodcovi Performance CX, čo dosiahli novými tesneniami na oske motora. Nové SX ponúka výnimočný výkon a Extended Boost k tomu prispieva nemalou mierou v členitom teréne.

 

Bosch Performance Line SX tak predstavuje významný pokrok v oblasti ľahkých elektrobicyklov, ponúkajúc vysoký výkon, flexibilitu a prispôsobivosť potrebám rôznych typov jazdcov.

 

 Technické data

technicke-parametre-bosch-performance-sx