Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

Nový pohon SHIMANO EP800 - EP801

SHIMANO EP800 – EP801 

EP8EP8-drive-unit

Vlajková loď pohonov SHIMANO EP800 v sebe kombinuje tichý a ľahký výkon s úžasným prirodzeným zážitkom z jazdy. Bez problémov a bez námahy prejdete mestom, kopcami, nerovnosťami vďaka zníženému odporu pedálov. EP800 je kompatibilný so širokou škálou komponentov s možnosťou manuálneho a automatického radenia, aby vyhovoval vášmu štýlu jazdy. Áno je tu k dispozícii automatické radenie.
Bez ohľadu na veľkosť kopcov je v EP800 dostatok sily vždy s vami. Tichý, kompaktný a ľahký. Automatické radenie v kombinácii so silou motora naštartuje správny výkon v správnom čase. Vďaka kombinácii materiálov s robusným odvodom tepla, väčšej zalisovanej ploche a úplne prepracovanému krytu motora, dokáže EP801 zvládnuť stúpajúce teploty pri stúpaní do kopcov, čo znamená, že maximálny krútiaci moment získate po dlhšiu dobu. Rovnako sa znížil odpor pri pedálovaní o ďalších 36%.

Všetky elektrobicykle s týmto pohonom nájtete na tomto odkaze - klikni.

 

 

Pohon SHIMANO EP801 v spojení s radením DEORE XT Di2 alebo CUES e-bike-detail-ep801-drivetrainDi2 umožňuje kedykoľvek rýchlo meniť prevodové stupne, počas jazdy. Môžete si vychutnať zákruty s istotou a vedomím, že zo zákruty môžete vyjsť s ideálnym prevodom bez vášho zásahu. Vďaka AUTO SHIFT a intuitívnemu automatickému radeniu budete mať zaradený vždy správny prevodový stupeň.
Technológie SHIMANO AUTO SHIFT a FREE SHIFT sú voliteľné jazdné funkcie, ktoré je možné ľubovoľne zapnúť alebo vypnúť podľa preferencii jazdca.

 

 

 Parametre motora:

  • Maximálny výkon: 85Nm
  • Maximálny pomer asistencie: 400%
  • Menovitý výkon: 250W
  • Hmotnosť motora: 2,6 kg 


Podporné režimy

Bezdrôtovo si prispôsobte tri režimy podpory – ECO, TRAIL a BOOST – pomocou aplikácie E-TUBE PROJECT Cyclist – a vykonávajte aktualizáciee-bike-ep8-support-m bezdrôtovo, keď ste na cestách. Môžete si vytvoriť dva profily jazdca s viacerými úrovňami asistencie pre dokonalú kombináciu pre každý profil trate napr. mesto a hory. Pri každom profile si nastavíte potrebný výkon tak, aby spotreba energie batérie bola vyvážená podľa prostredia v ktorom jazdíte. Navyše nový režim FINE-TUNE pridáva ďalšie výhody:

  • Vyberte až 15 prispôsobiteľných pomocných postáv
  • Upravte úroveň asistencie pri skupinových jazdách, kde majú ľudia rôzne úrovne kondície a rýchlosti
  • Zvoľte si viac možností pre jazdu a neobmedzujte sa na troch predvolených režimoch asistencie

 

Displej

e-bike-detail-ep801-display-mÚdaje o jazde získate rýchlo pohľadom na nový displej, ktorý poskytne informácie o asistencii, dojazde, prejdených kilometroch a stavu batérie. Jednotka ponúka intuitívne ovládanie tlačidiel, takže môžete počas jazdy ľahko prepínať medzi režimami asistencie, a veľký LCD displej zobrazuje všetky potrebné údaje pre komfortnú jazdu. Jeho predchodca bol menší, ale ponúkla menej údajov na displeji čo si vyžadovalo časté prepínanie, aby ste sa dostali k požadovanému údaju. Veľký trojriadkový displej je prehľadný a ľahko sa na ňom orientuje.

 

Pomocný spínač

Apgreidom prešiel aj prepínač módov asistencie, ktorý je znova o niečo kompaktnejší a lepšiee-bike-detail-ep801-assist-switch-m dostupnejší. Tento elegantný dizajn spínača obsahuje LED indikátory, ktoré ukazujú úroveň nabitia batérie systému, čo predchodca postrádal, ako aj zvolený režim asistencie. Oceňujeme ak nové tlačidlo pre zapnutie a vypnutie svetla elektrobicykla, ktoré je veľmi šikovne umiestnene na spodnej strane spínača ako aj tlačidlo pre zapnutie a vypnutie systému, ktoré je naopak umiestnené na hornej strane spínača. Kompatibilný s Bluetooth a ANT+, prepínač dokáže ovládať ďalšie zobrazovacie jednotky a pripojiť sa k aplikácii E-TUBE Cyclist App.