Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

Cyklistické batohy CAMELBAK

S vodným vakom to pôjde ľahšie

Značka CamelBak ako tvorca batohov s vodným rezervoárom patrí k špičke v tejto oblasti. Prvé produkty si získali svojích priaznivcov nielen medzi bikermi, ale aj motokrosovými jazdcami. Jednoducho oslovili tú skupinu, ktorá potrebuje pri ovládani svojich strojov maximum pozornosti k riadeniu v technicky náročnom teréne, a pritom ocenia neustály prísun tekutín. To, že pravidelný prísun tekutín pri športe je jedna zo základných vecí hádam ani netreba pripomínať. Ľudské telo tvorí zo 66% voda. Len dostatočnou hydratáciou udržíte váš maximálny výkon. Akonáhle poklesne obsah vody v tele len o 4%, môže to viesť až k 25% strate síl. Ak začnete pociťovať smäd, už v tomto okamihu ste dehydrovaný a väčšinou je už neskoro na znovu získanie bg_nv_flexpack-1stratených síl. Práve preto je Camelbak ideálnym riešením pri akýchkoľvek aktivitách či je to outdor, horolezectvo, cyklistika. A nakoniec je aj maximálne praktický, lebo ruky máte stále voľné na vykonávanie činnosti.

Úplen nový integrovaný chrbtový systém s chráničom chrbta pri modeloch Kudu bol vyvinutý v spolupráci so svetovou jednotkou na ochranné prvky na trhu - s firmou Komperdell. Systém má ľahkú konštrukciu, je flexibilný, prispôsobí sa vášmu chrbtu - vďaka viacvrstvovej konštrukcii termoplastickej peny s dvojitou hustotou. V prípade nehody dokáže protektor absorbovať až 94% energie nárazu, zostávajúca časť energie spomalí a rozvedie do strán. Perfektný ergonomický dizajn, vysoká priedušnosť. Dvojitý nastaviteľný hrudný pás veľmi dobre zaisťuje stabilitu batoha počas jazdy.

Ako protektor funguje?
Uložený vo vlastnom vnútornom vrecku; v prípade nehody protektor absorbuje až 94% energie nárazu smerujúceho na telo; pracuje porovnateľne ako "crash zone" v aute. Redukuje silu nárazu na minimum. Energia nárazu je absorbovaná protektorom, zvyšková energia je výrazne spomalená a rozptýlená. Konštrukciu protektora tvorí "cross systém", ktorý je tvorený viacvrstvovou konštrukciou z pamäťovej peny dvojitej hustoty. 6 vrstiev s rozdielnou hrúbkou a hustotou je navrstvených na seba a spojených v niekoľkých bodoch. To garantuje mäkkosť a vysokú pružnosť - flexibilitu protektora. Vďaka dvojitej hustote peny a telesnému teplu sa protektor prispôsobí tvaru chrbta a chrbtice. Dobrodružstvo sa môže začať už dnes.

detaily
Jednoduché plnenie
Rezervoár Camelbak OMEGA HydroTanium so zvlášť veľkým otvorom sa dá veľmi jednoducho plniť. Uzáver vďaka svojej veľkosti a pevnému uchyteniu k rezervoáru sa dá ľahko uchopiť a ešte jednoduchšie naplniť.
Pohodlné čistenie
Technologia HydroGuard Anti microbial ničí 99% baktérii a pliesni vďaka iontovému striebru. Pomocou veľkého uzáveru nielen ľahko naplníte ale aj vyčistíte a vytriete do sucha zvnútra.
Prirodzený spôsob pitia
Overený systém náustku Big Bite zabezpečí neustály zdroj tekutín za každej situácie. Jednoducho zakusnete a pijete. Ventil je vyrobený z lekárského silikónu.
Tekutina bez nežiadúcej príchute
Niekoľkovrstvová hadička PureFlow vďaka technológii CamelBak uchováva vodu čerstvú a bez plastovej príchute.
Odolnosť a nepriepustnosť
Overená technológia spája pevný a odolný polyuretánový zásobník s uzáverom. Tento systém vydrží absolútne všetko.
Regulácia prietoku vody
Patentovaný ventil HydroLock spoľahlivo uzavrie systém, keď ho nepotrebujete.

 

chladenie-nv