Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

BOSCH e Alarm na bicykli

bosch-alarm-apps-1

 Chráňte svoj eBike s novou technológiou stráženia

Elektrobicykle sú obľúbené aj u zlodejov. Či už teda parkujete len na krátky čas alebo ste na dlhší čas preč, môžete zostať v spojení so svojím eBike prostredníctvom smartfónu pomocou ConnectModule.

Prihláste sa na odber Flow+ a získajte prístup k prémiovej službe eBike Alarm. Skombinujte oboje. Hneď ako svoj eBike vypnete, eBike Alarm sa automaticky aktivuje, čím váš eBike poskytne lepšiu ochranu pred krádežou.

Ak dôjde k odcudzeniu, môže sa automaticky vytvoriť správa o krádeži so všetkými relevantnými informáciami o incidente a podrobnosťami o eBike.

automat-aktivacia Automatická aktivácia

Získajte Flow+ a používajte eBike Alarm. Ak svoj eBike vypnete, funkcia budíka sa aktivuje automaticky. 

parkovanie Parkovanie bez starostí

Zostaňte v spojení so svojím eBike: pozrite si jeho parkovacie miesto a stav zabezpečenia prostredníctvom aplikácie eBike Flow.

akust-vizual-alarmu

Akustický a vizuálny alarm

Alarm eBike najskôr upozorní akustickými signálmi a rozsvietenými LED diódami, keď zaregistruje nepatrné pohyby.

sledovanie

Funkcia sledovania a správa o krádežicsm_Bosch-eBike-Text-Bild-FlowApp

 

Ak sa váš eBike výrazne pohne, dostanete upozornenie na váš smartfón a môžete sledovať jeho polohu. V prípade krádeže môžete automaticky vytvoriť správu o krádeži obsahujúcu všetky dôležité informácie o vašom eBiku. 

Cenné informácie o polohe a stave

Zaparkujte svoj eBike s ľahkosťou: Aplikácia eBike Flow vám ukáže polohu vášho eBike, ako aj jeho bezpečnostný stav – teda či sú aktívne eBike Alarm a eBike Lock. To znamená, že sa nemusíte starať o ochranu vášho eBike a jeho opätovné nájdenie.

Bosch-eBike-Text-Bild-FlowApp

 

Dvojstupňový alarm

Váš eBike vydá akustický a vizuálny alarm, ak sa s ním niekto pokúsi manipulovať bez platného digitálneho kľúča. Inteligentný detektor pohybu navyše znamená, že dokáže zistiť, či sa váš eBike pohne málo alebo veľmi. Okrem akustického alarmu odošle upozornenie na váš smartfón, ak zaznamená silné pohyby. Budete informovaní iba vBosch-eBike-Text-Bild-FlowApp-iOS-Map relevantných situáciách. Takto sa zbytočne netrápite, no v prípade núdze môžete zavolať políciu. 

 

Užitočné sledovanie

Sledujte polohu svojho eBike na svojom smartfóne. Ak vám eBike ukradnú a funkcia eBike Alarm vám pošle upozornenie, sledovanie sa spustí automaticky. Aplikácia eBike Flow vám umožňuje vidieť polohu vášho eBike, aby ste ho mohli odovzdať polícii.

 

eBike pass a správa o krádeži

Bosch-eBike-FlowApp-iOS-Theft-Report

S eBike passom získate prehľad o dôležitých informáciách o vašom eBike. Tu sú uložené údaje o vašom eBike, ako je model a nainštalované komponenty. Ďalšie podrobnosti môžete pridať aj manuálne, napríklad číslo rámu eBike, dokumenty a špeciálne funkcie.

To nielenže pomôže vášmu špecializovanému predajcovi s otázkami o vašom eBike, ale hodí sa aj v prípade krádeže alebo predaja, pretože všetky dôležité informácie máte okamžite po ruke.

V prípade krádeže je možné automaticky vyhotoviť dokument so všetkými dôležitými informáciami o nehode a detailoch eBike. Táto správa o krádeži využíva údaje zadané z funkcie eBike pass. Pomocou eBike Alarm môžete tiež pridať najnovšiu polohu alebo odkaz na živé sledovanie.

 

Ochrana proti krádeži s prémiovou službou

Sťažte to zlodejom, stiahnite si aplikáciu eBike Flow, predplaťte si Flow+ a aktivujte si eBike Alarm prémiovu službu. Zostante pripojení s svojmu eBiku prostredníctvom smartfónu a môžete sledovať polohu svojho eBiku vďaka ConnectModule. Takže si môžete oddýchnuť, keď zaparkujete svoj eBike.

 

Nevyhnutný ConnectModulebosch-gps-modul

Nechajte si ConnectModule nainštalovať u nás odborne, aby vám všetko fungovalo správne. Spoplatnený komponent je na eBike nainštalovaný ukryte a obsahuje rádiový a GNSS modul, samostatnú batériu a rôzne senzory. eBike Alarm môžete používať po nainštalovaní tohto komponentu a predplatení Flow+.

app-ebike-flow 

 

Aplikácia eBike Flow

 Všetky funkcie inteligentného systému môžete ovládať cez aplikáciu eBike Flow . Umožňuje vám prispôsobiť eBike vašim potrebám, upgradovať ho a udržiavať ho v aktuálnom stave. Jednoducho si stiahnete nové funkcie a služby. Aktualizácie môžete pohodlne nainštalovať cez Bluetooth. Vďaka tomu je váš eBike aktuálny a neustále aktualizovaný o nové funkcie. Chcete väčšiu ochranu proti krádeži? S Flow+ získate prístup k prémiovej službe eBike Alarm, ktorá poskytne vášmu eBike ešte lepšiu ochranu. 

 

Stiahnite si teraz aplikáciu eBike Flow z Google Play Store alebo Apple App Store a predplaťte si Flow+.

 

Zámok eBike a jeho fungovanieBosch-eBike-Urban

Po jednorazovej inštalácii cez aplikáciu eBike Flow funguje smartfón ako váš digitálny kľúč na aktiváciu podpory motora. Rozpoznávanie prebieha automaticky prostredníctvom technológie Bluetooth, takže váš smartfón môže zostať vo vrecku. Voliteľne môžete svoj eBike odomknúť aj manuálne pomocou smartfónu pomocou tlačidla na domovskej obrazovke. Môžete tiež nastaviť Kiox 300 alebo Kiox 500 ako kľúč. Keď zložíte displej z držiaka, eBike je dodatočne chránený pomocou eBike Lock. Keď ho znova vložíte, aktivuje sa podpora motora. Či je eBike Lock aktívny a podpora motora je teda deaktivovaná, signalizujú krátke tóny, svetlá a symboly na diaľkovom ovládači LED, na displeji alebo smartfóne. Ak sa váš smartfón stratí, jednoducho sa prihláste do aplikácie eBike Flow pomocou svojho účtu na inom smartfóne. Zámok eBike v inteligentnom systéme ponúka bezplatnú dodatočnú ochranu proti krádeži a väčšiu bezpečnosť pre váš eBike.