Objavte svet bez obmedzení: Elektrobicykle, ktoré vás dostanú ďalej, rýchlejšie a s väčšou radosťou! Teraz za bezkonkurenčné ceny do vypredania zásob.

Servis elektrobicyklov a diagnostika

Certifikované servisné pracovisko

Naša firma je certifikovaným servisným pracoviskom, ktoré disponuje diagnostikou pre pohonné jednotky BOSCH, SHIMANO a BAFANG. Naši servisní pracovníci sú pravidelne školení a disponujú nie len certifikátmi, ale aj potrebnými znalosťami, schopnosťami a skúsenosťami opraviť a nastaviť váš elektrobicykel. Každý elektrobicykel je pred predajom zmontovaný profesionálnym mechanikom a skontrolovaný diagnostikou pohonnej jednotky a batérie. K bicyklu je priložený výstup o kontrole a funkčnosti elektrobicykla a predpredajného servisu. Zverte svoj elektrobicykel odborníkom.

Shimano-eBike-Service-dlhy-banner

Servis elektrobicyklov

Skôr ako nám prinesiete váš elektrobicykel na servis je potrebné ho umyť, nechať vysušiť a priniesť so sebou záručný list. Na bicykli je potrebné ponechať batériu a priniesť aj kľúč od batérie. Ak sa jedná o pozáručný servis, nie je potrebný záručný list ak je bicykel ešte v záruke. Na záručnú prehliadku je potrebné prísť najneskôr po najazdení 200-300 km, alebo do troch mesiacov od zakúpenia elektrobicykla.

Bosch-eBike-Service-dlhy-m

Elektrobicykel zakúpený cez náš e-shop

Každý elektrobicykel zakúpený cez náš e-shop vám doručíme až domov nastavený, skontrolovaný a pripravený k jazde. Zaškolíme vás ako sa o elektrobicykle starať a ako ho správne skladovať. Zároveň vám poskytneme odpovede na všetky otázky ohľadne elektrobicykla.

bafang-ebike-service-dlhy-banner-m

Ak sa potrebujete pred návštevou servisu poradiť, kontaktujte nás na naších tel. čísla, alebo nám pošlite mail.